КОНТАКТИ   НАЧАЛО    
 пусни обява  средни цени  услуги  новини  топ оферти  вип имоти
 Апартаменти

 Офиси
 Офис сгради
 Къщи
 Етаж от къща
 Парцели
 Земеделска земя
 Търговски площи

 Промишлени обекти

 Хотели
 Гаражи
 
 

  Услуги

  ¤ Консултации и съдействие за жилищно кредитиране

Сторно работи с водещи банки в областта на жилищното кредитиране. Обърнете се към нас, ако искате да получите най-изгодни условия при закупуване на имот с кредит - ново строителство, панелни и ЕПК апартаменти, магазини, офиси.


  ¤ Посредничество при покупко-продажби на недвижими имоти

Доверете се на нашия опит! Преференциални условия за клиенти на агенцията!


  ¤ Посредничество при наемане и отдаване под наем

Само при нас актуални предложения за 1, 2, 3, 4, многостайни, офиси, търговски площи, къщи - там където търсите!


  ¤ Сторно разполага с юридически отдел към агенцията

При нас имате възможност да получите компетентни юридически консултации. Опитни юристи с дългогодишна практика в областта на недвижимите имоти ще ви помогнат да управлявате и да се разпореждате с вашите имоти. Предлагаме ви цялостна юридическа обезпеченост на водените от нас сделки.


  ¤ Оценка на имот

Сторно предлага на своите клиенти оценки на недвижимо имущество - извършвани от лицензиран експерт-оценител с лиценз от Агенцията по Приватизация.


  ¤ Управление на имоти

Сторно може да управлява вашата собственост. Ако се обърнете към нас - за вас ще работи екип от висококвалифицирани служители на агенцията.


  ¤ СТОРНО обезщетява собственици на парцели за жилищно строителство

Високо професионално посредничество при обезщетяване на собственици на парцели за жилищно строителство. Фирмата работи с водещи в бранша строителни компании.


  ¤ ИПОТЕЧНИ КРЕДИТИ

ФИРМА "СТОРНО" РАБОТИ С ВОДЕЩИ БАНКИ В ОБЛАСТТА НА ИПОТЕЧНИТЕ КРЕДИТИ.ОСИГУРЯВА НА СВОИТЕ КЛИЕНТИ ИНДИВИДУАЛНИ СХЕМИ ПРИ ЗАКУПУВАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ. ДО КРАЯ НА 2007Г-СЕ ВЪЗПОЛЗВАЙТЕ ОТ ВЪЗМОЖНОСТТА -ЧРЕЗ НАШЕТО СЪДЕЙСТВИЕ ДА ПОЛУЧИТЕ ИПОТЕЧЕН КРЕДИТ ПРИ ЗАКУПУВАНЕ НА НЕДВИЖИМ ИМОТ-БЕЗ ТАКСА ЗА РАЗГЛЕЖДАНЕ НА ДОКУМЕНТИ,БЕЗ ТАКСА ЗА УПРАВЛЕНИЕ ЗА ПЪРВАТА ГОДИНА,БЕЗ ТАКСА ЗА ПРЕДСРОЧНО ПОГАСЯВАНЕ,с допълнителни отстъпки при ползване на потребителски кредит,намален лихвен процент.ПРИ СТАНДАРТНИ ИПОТЕЧНИ КРЕДИТИ-МАКСИМАЛЕН СРОК НА КРЕДИТА ДО 35 ГОДИНИ,МАКСИМАЛНА ВЪЗРАСТ НА КРЕДИТОПОЛУЧАТЕЛЯ ДО 70ГОДИНИ/В МОМЕНТА НА ПОГАСЯВАНЕ НА КРЕДИТА/МАКСИМАЛЕН РАЗМЕР НА КРЕДИТА 90%ОТ ПАЗАРНАТА ОЦЕНКА НА НЕДВИЖИМИЯ ИМОТ. НИСКИ ЛИХВЕНИ ПРОЦЕНТИ!


  ¤ Пререгистрация на фирми -Търговски регистър към Агенция по вписванията

Юридическият отдел към Фирма "Сторно" извършва пререгистрация на фирми в новия търговски регистър към Агенция по вписванията,регистрация на нови фирми,запазване на име,актуални състояния от търговски регистър,както и от СГС-ФО за фирми неизвършили пререгистрация.


  ¤ Проверка на имот-Удостоверения за тежести

Юридическият отдел на Агенция "СТОРНО" извършва проверки на имоти -Служба по вписванията-удостоверения за тежести,архив,отдалечен достъп към Служба по вписванията-компютърни справки,подготовка на цялостен набор от документи и проверка на имота при банково кредитиране.


  Връзки

 
 
  ПРОДАВА   КУПУВА   ДАВА ПОД НАЕМ   ТЪРСИ ПОД НАЕМ   НОВО СТРОИТЕЛСТВО   ОБЕЗЩЕТЕНИЯ
  Сторно ООД 2006 © Всички права запазени Web Design by Fastcoms Ltd.